Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan îi avertizează pe bucureșteni: 'O să avem din nou o campanie de ură, o campanie cu atacuri la persoană'

captura video
nicusor dan

Primarul Capitalei Nicușor Dan a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că bucureștenii vor avea de ales peste trei luni între „un proiect pentru bucureșteni” și „o nouă combinație politicianistă”. În acest context, el anunță că va urma o „campanie de ură” și „o campanie cu atacuri la persoană”.

„Bucureștenii vor avea de ales peste trei luni între un proiect pentru bucureșteni și o nouă combinație politicianistă în care bucureștenii nu există, pentru că este politicianism să dai Bucureştiul la schimb pentru alte funcţii sau locuri pe listă, este politicianism să cauţi candidat cu trei luni înainte de alegeri. Nu crede nimeni că poţi să faci un proiect serios pentru un oraş aşa de complex cum e Bucureștiul, în trei luni. Este calcul politicianist să devansezi alegerile locale, ca să schimbi rezultatul alegerilor europarlamentare. Unde sunt bucureştenii în acest calcul? Interesul public ar fi impus o dezbatere publică pe proiecte, unde toată comunitatea să fie implicată şi în urma dezbaterii să alegem proiectul cel mai bun. Politicianismul este exact invers decât interesul public”, a declarat Nicuşor Dan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El afirmă că „nu există interes public, ci există un interes de gașcă”.

„O să avem din nou o campanie de ură, o campanie cu atacuri la persoană şi în campania asta foarte mulţi bani subterani de la rechinii imobiliari. Pentru că noi de fapt nu am avut o reală opoziţie PSD la această administraţie.Singura luptă care s-a dat în acesti trei ani a fost lupta între actuala administraţie şi rechinii imobiliari. (...) Acum rechinii imobiliari își caută un executant, care să facă cum se făcea, adică blocuri de zece etaje pe străduțe de două benzi, blocuri în parcuri. Provocarea mea pentru rechinii imobiliari este - candidați voi, candidați voi, nu vă mai ascundeți în spatele unor amărâți”, a completat Dan.

Referitor PSD și PNL, el afirmă că „asta e problema noastră că nu avem contracandidat și mai sunt trei luni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.