Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan îi răspunde lui Gigi Becali: 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a oferit un răspuns oficial vizavi de procesul câștigat de Primăria București cu FCSB. Gigi Becali a reacționat dur astăzi, după ce GSP a scris că echipa lui trebuie să achite mai mult de un milion de lei Primăriei Generale, din cauză că nu a plătit chiria pentru 15 meciuri disputate pe Arena Națională, notează GSP.ro.

Becali solicită ca actuala datorie care face obiectul procesului pierdut cu Primăria să fie stinsă în baza unui acord verbal pe care l-a făcut în 2017 cu fina lui și primarul din acel moment al Capitalei, Gabriela Firea, când Gigi a contribuit cu bani pentru a fi înlocuit gazonul de pe Arena Națională.

„O să punem câte 200.000 de euro eu și Primăria ca să schimbăm terenul. Suma cu care contribuie FCSB va fi scăzută ulterior din chiria pe care ar trebui s-o achităm", spunea atunci patronul FCSB.

În replică, primarul Nicușor Dan nu recunoaște respectivul acord Becali - Firea. Edilul spune că o astfel de înțelegere, dacă a existat, nu a fost însoțită de un document juridic care să o ateste, astfel că îi transmite public lui Becali să-și plătească datoriile integral.

„Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi executată de ALPAB.

FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.