Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan intră în polemică cu Florin Cîțu: Replica primarului după reproșurile privind pregătirea spitalelor în valul 4

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a respins miercuri reproșurile pe care premierul Florin Cîțu le-a adus primăriei cu privire la numărul de paturi ATI din spitale.

„Eu nu vreau sa intru in mari polemici. De cand a inceput pandemia, exista un comandament national care poate decide in orice moment ca orice spital sa devina destinat coronavirusului si sa-si dedice toate paturile ATI. Noi am facut intotdeauna ce ni s-a cerut”, a reacționat Nicușor Dan.

Premierul Florin Cîțu a reproșat marți spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei că nu se implică suficient în gestionarea valului 4 al pandemiei.

„Un alt front pe care trebuie să-l folosim și care nu funcționează e cel al spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei. Vreau mai multă implicare aici din partea Primăriei Capitalei și vreau și o situație să văd cum e implicată Primăria Capitalei și spitalele din subordinea primăriei în acest val 4”, a spus Cîțu.

„Nu e vorba de spitalul instituției X sau Y, ci de spitale unde tratăm pacienți și toată lumea trebuie să înțeleagă acest lucru. Nu vreau să ajungem la aceste discuții, au mai fost discuții în iarnă”, a adăugat el.

„Mâine, cel mai târziu, să avem o situație pentru București, cu secții ATI COVID, paturi libere și un plan în cazul în care situația în București se înrăutățește”, a cerut premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.