Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan lansează procedura de reparații a străzilor din București pentru siguranța pietonilor și fluidizarea traficului

Digi24
Nicusor Dan

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, marţi, că Administraţia Străzilor Bucureşti a lansat în SEAP procedura pentru achiziţia serviciilor de „Proiectare şi execuţie lucrări de reparaţii străzi, parte carosabilă şi trotuare în Municipiul Bucureşti”. Valoarea totală estimată a investiţiei este de 1.021.214.508 lei, fără TVA, a adăugat edilul general.

 

„Am demarat procedura pentru reparaţia arterelor din Capitală, pentru siguranţa pietonilor şi buna desfăşurare a traficului rutier. Administraţia Străzilor Bucureşti a lansat în SEAP procedura pentru achiziţia serviciilor de «Proiectare şi execuţie lucrări de reparaţii străzi, parte carosabilă şi trotuare în Municipiul Bucureşti», pe baza unor acorduri – cadru cu o durată de 4 ani”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook, potrivit news.ro.

 

El a adăugat că „vor fi reparate toate străzile şi trotuarele aflate în administrare, care prezintă degradări şi fisuri ale asfaltului, gropi, rupturi de borduri şi alte erodări”.
„Invit operatorii economici interesaţi să depună ofertele până pe data de 20 noiembrie 2023. Procedura din SEAP poate fi consultată accesând următorul link: https://www.e-licitatie.ro/.../c-notice/v2/view/100171869 . Valoarea totală estimată a investiţiei este de 1.021.214.508 lei fără TVA”, a mai precizat edilul general.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.