Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan, 'luat pe sus' de conducerea PSD: USR a OCUPAT sala de plen

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam PNL și USR protest in parlament

Liderul USR, Nicuşor Dan, a fost luat la rost de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Gabriel Vlase. Acesta i-a reproşat lui Nicuşor Dan că "nu e ok comportamentul parlamentarilor USR", care au protestat în Parlament şi apoi au ocupat sala de plen a Camerei Deputaţilor.

Vlase i-a reproşat lui Nicuşor Dan că parlamentarii USR nu se comportă normal şi chiar a spus că unii l-au înjurat. "Nicuşor, nu e ok ce faceţi. Nu mi se pare normal ca unii să mă înjure, să mă facă hoţ, nu e ok şi văd că nu-i stăpâneşti. Se întind pe acolo pe jos de nici nu mai poţi ajunge la tribună", i-a reproşat Vlase lui Nicuşor Dan, cu referire la faptul că parlamentarii USR s-au întins pe jos în pe scările din plenul Camerei Deputaţilor şi nu mai vor să plece.

Nicuşor Dan i-a replicat lui Gabriel Vlase şi i-a spus: "Astăzi este o zi specială", această replică fiind folosită în mod succesiv.

Gabriel Vlase i-a atras atenţia lui Nicuşor Dan că "nu suntem în Ucraina, să nu ne comportăm ca acolo, te rog frumos. Aici e Parlamentul României, nu suntem în stradă şi trebuie să avem o anumită conduită".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.