Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan nu e în stare să construiască parcări, dar vrea să le ridice mașinile bucureștenilor: Proiect prin care primarul îi pedepsește pe șoferi

Foto Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan râde

Nicușor Dan nu a reușit să construiască nicio parcare, dar vrea să le ridice mașinile bucureștenilor care nu au unde parca. Compania Municipală Parking va putea dispune ridicarea autovehiculelor staţionate neregulamentar, conform unui proiect care va fi supus votului în şedinţa de joi a Consiliului General al Capitalei.

Conform referatului de aprobare este necesară eficientizarea activităţii de ridicare a vehiculelor staţionate neregulamentar, pentru a se putea interveni mai ales în cazurile în care este stânjenită circulaţia mijloacelor de transport public sau alternative sau când sunt îngreunate operaţiunile de salubrizare sau deszăpezire, scrie agerpres.ro.

În acest sens, se propune extinderea competenţei de dispunere a măsurii tehnico-administrative de ridicare a autovehiculelor staţionate neregulamentar pentru operatorul serviciului public de administrare a parcajelor aparţinând domeniului public şi privat al Municipiului Bucureşti.

În luna martie, consilierii generali ai Capitalei au hotărât că vehiculele staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice care fac parte din reţeaua principală de străzi a municipiului Bucureşti vor putea fi ridicate şi de către împuterniciţii primarilor de sector.

Conform proiectului care va fi supus joi votului, activităţile de ridicare sunt efectuate de persoane cu activitate specifică din cadrul administratorului drumului public ori din cadrul Municipiului Bucureşti sau al sectoarelor 1 - 6 sau al operatorilor delegaţi ai acestora, precum şi de operatorul serviciului public de administrare a parcajelor aparţinând domeniului public sau privat al Municipiului Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.