Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan nu vrea să îi calce pe urme lui Traian Băsescu: 'Nici nu se pune problema!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicușor Dan

Nicuşor Dan afirmă că vizează obţinerea unui nou mandat de primar general al municipiului Bucureşti, el subliniind că nu îşi pune problema unei candidaturi la alegerile prezidenţiale viitoare. „Îmi doresc încă un mandat de primar pentru că problemele sunt, pe de o parte, mari, netratate sistematic de ani de zile şi, pe de altă parte, anumite proiecte durează patru-cinci ani să le implementezi”, îşi explică Dan intenţiile.

Întrebat, în emisiunea Insider Politic, difuzată duminică de Prima Tv, dacă va candida la alegerile prezidenţiale din anul 2024, Nicuşor Dan a răspuns: „Nici nu se pune problema”.

Citește și: Radu Tudor rupe tăcerea cu privire la numirea de către PNL la șefia TVR: ‘Au fost discuții cu unii lideri liberali’

„Sunt aşa de multe restanţe pe care Bucureştiul le are şi aşa de multe lucruri de făcut în oraşul ăsta, că nu am alte gânduri. Îmi doresc încă un mandat de primar, desigur, da! Îmi doresc încă un mandat de primar pentru că problemele sunt, pe de o parte, mari, netratate sistematic de ani de zile şi, pe de altă parte, anumite proiecte durează patru-cinci ani să le implementezi, din momentul în care ai luat decizia, până ai scris studiul de fezabilitate, până ai obţinut finanţarea, până ai scris proiectul tehnic, până îl implementezi cu adevărat şi patru ani e foarte puţin, cu atât mai mult în cazul nostru, eu am, de fapt un mandat de 3 ani şi 7 luni”, a afirmat Nicuşor Dan la Prima Tv.

Dan a evitat însă să precizeze care sunt planurile pe care le are în ceea ce priveşte viitorul său politic.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘România lui Florin Cîțu e o Românie ruptă din Rai. Este unul dintre cei mai slabi oameni politici din istoria postdecembristă’

„PNL-ul este partenerul meu, eu sunt primar al Bucureştiului, PNL-ul, împreună cu USR-PLUS face majoritatea în Consiliul General, aşa cum USR-PLUS este partenerul meu în administrarea Bucureştiului. (...) Pentru moment, preocuparea mea este strict administrativă” a declarat Nicuşor Dan duminică, la Prima Tv, întrebat când va deveni membru al Partidului Naţional Liberal.

El a precizat că preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu i-a cerut să devină membru de partid.

Citește și: Dosarul morții actorului Bogdan Stanoevici, deschis la cererea Dianei Șoșoacă, a fost clasat de magistrați .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.