Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan pune presiune pe PNL: La alegerile de anul viitor chestiunea este dacă se doreşte în Bucureşti Dreapta sau PSD

Facebook/ Nicusor Dan
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, consideră că la alegerile locale de anul viitor problema se pune dacă se doreşte la Primăria Bucureştiului "Dreapta sau PSD".

Prezent la Parlament, el a fost întrebat cum comentează posibilitatea să nu mai fie susţinut de PNL. "Noi acum suntem într-o perioadă în care toată lumea face se uită în sondaje, toată lumea tatonează, cred că răspunsul (referitor la candidaturi - n.r.) o să-l avem la începutul anului viitor. Chestiunea serioasă este dacă vrem în Bucureşti Dreapta sau PSD. În 2016 dreapta nu s-a înţeles, a câştigat PSD, în 2020 Dreapta s-a înţeles, a câştigat Dreapta. Asta e singura chestiune. Bineînţeles că ne uităm toţi la sondaje, discutăm şi aşa, dar asta e singura chestiune care contează", a declarat edilul Capitalei.

Primarul general al Capitalei a fost prezent la Comisia de administraţie a Camerei Deputaţilor, la dezbaterile generale la proiectul de Lege privind Codul amenajării teritoriului, urbanismului şi construcţiilor.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.