Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Nicușor Dan, reacție la candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei: 'E logic, e legitim ce face PMP'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Nicușor Dan, candidatul alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, reacționează la anunțul oficial al PMP referitor la candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei. Nicușor Dan evită să critice PMP, însă speră că votanții acestui partid vor da un vot util pentru a scăpa de PSD.

„Exista o alianță de trei partide care au peste 50%. Publicul este un public de dreapta, care dorește și el scoaterea administrației PSD din București. Eu am fost un susținător ca această alianță să fie făcută din patru partide, nu din trei. Nu vreau să blamez pe nimeni. Fiecare a fost de bună credință, dar uneori în politică așteptările pe care și le fac unii nu se întâmplă. În politică sunt oameni și oamenii ăștia sunt grupați în organizații, care au oameni pe care îi pregătesc de ani de zile, care au ambiții. Negocierea este dusă totuși de organizații, care trebuie să cedeze de la ele anumite poziții. Fiecare face sacrificii. Acest lucru nu s-a întâmplat. E logic, e legitim ce face PMP-ul. Lupta care conteaza este între PSD și anti-PSD. Eu sunt convins că votanții PSD o să aleagă votul util și pentru a scapă de administrația PSD o să mă voteze”, a declarat Nicușor Dan, la TVR.

Candidatul alianței PNL-USR-PLUS a refuzat să dezvăluie cine s-a opus cooptării PMP în această alianță. „Toată lumea a fost de bună-credință, numai că s-a întâmplat că ce voiau unii și ce voiau alții să nu se întâmple. Se întâmplă în viață”, a mai declarat Nicușor Dan.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai bune perne pentru a avea un somn odihnitor. Ce trebuie să alegi vara

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, solicită membrilor şi simpatizanţilor partidului să strângă semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

"În atenţia tuturor colegilor şi susţinătorilor PMP! Vă invităm să ne susţineţi în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului Bucureşti! Cu Băsescu înainte! Toţi pentru Bucureşti!", a scris Tomac, pe Facebook.

Alăturat textului, el a postat modelul listei de susţinători în vederea validării candidaturii lui Traian Băsescu pentru funcţia de primar al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.