Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan acuză salariile mici ale directorilor: 'Nu o să-ţi vină un director de investiţii care câştigă în privat 5.000-6.000 de euro'

nicusor dan

Edilul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu pot fi atraşi cei mai buni manageri, dacă sunt mai bine plătiţi în mediul privat.

„Suntem o primărie care avem un buget de - să zicem - 4 miliarde de lei pe an. Nu o să-ţi vină un director de investiţii, care câştigă în privat 5.000-6.000 de euro, nu o să-ţi vină pe un salariu de 2.500 de euro. Şi atunci pe poziţia asta şi pe încă cinci, şase, zece poziţii importante pe care tu ai vrea să aduci din piaţă ce este mai bun, nu o să reuşeşti niciodată. E un lucru pe care ar trebui să îl avem în vedere când vorbim de legea salarizării unitare", a declarat Nicuşor Dan.

„Dacă pentru poziţiile de execuţie, în opinia mea, salariile din interiorul autorităţilor locale sunt mai bune decât cele din privat şi poate nemeritat, în ceea ce priveşte salariile poziţiilor de director, ele sunt mult mai mici decât în piaţă", a adăugat primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.