Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan trimite polițiștii peste primarul USR de la Sectorul 2

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Primăria Capitalei, prin Direcţia de Mediu, a sesizat Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti cu privire la defrişarea a aproximativ 150 de arbori de diferite specii, fără aviz de specialitate, în Sectorul 2, pe un teren proprietate privată, cuprins între strada Fabrica de Glucoză şi Intrarea Chefalului.

Potrivit unui comunicat al PMB, transmis sâmbătă AGERPRES, în urma verificărilor făcute, au fost identificaţi operatorul economic şi beneficiarul lucrărilor de defrişare, urmând a fi aplicate sancţiunile prevăzute de legislaţia în vigoare.

PMB menţionează că, la momentul controlului, au fost prezentate acte, eliberate de Direcţia pentru Agricultură a Municipiului Bucureşti, prin care a fost avizată doar defrişarea a 20 de nuci, specie pentru care nu este necesar avizul PMB, ci doar cel al DAMB.

Având în vedere faptul că pe terenul respectiv mai există arbori care ar putea fi defrişaţi, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti va continua verificările şi în perioada următoare, precizează sursa citată.

Primăria Capitalei reaminteşte că, potrivit legislaţiei de mediu în vigoare, intervenţia asupra arborilor şi arbuştilor situaţi pe domeniul public şi privat al statului, al Municipiului Bucureşti, precum şi pe terenurile proprietate privată a persoanelor fizice/juridice se realizează numai în baza avizelor de specialitate (defrişare/toaletare) emise de Direcţia de Mediu a Primăriei Municipiului Bucureşti, ca urmare a solicitărilor făcute de administratorii/proprietarii legali ai terenurilor/domeniilor respective.

Bucureştenii care sesizează astfel de situaţii sunt rugaţi să se adreseze Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, la numărul 021.9752 şi Primăriei Capitalei, apelând numărul de dispecerat 0800.800.868.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.