Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan va fi primar general și în 2024, indiferent de denunțurile PSD - Anunțul opoziției, în scandalul zilei

news.ro
Nicusor Dan

Opoziția face predicția zilei după ce primarul Capitalei a fost dat pe mâna Parchetului.„Sunt sigur Nicușor Dan va fi primar general și după alegerile din 2024, pentru că asta vor decide bucureștenii, indiferent câte reclamații ar face PSD”, afirmă liderul PMP, Eugen Tomac, după ce ANI a sesizat Parchetul în cazul edilului Capitalei.

„Pe Nicușor Dan îl cunosc de 23 de ani și am toată încrederea în el. Sunt sigur că va fi Primar General și după alegerile din 2024, pentru că asta vor decide bucureștenii, indiferent câte reclamații ar face PSD”, transmite pe Facebook europarlamentarul PMP Eugen Tomac.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul pentru abuz în serviciu și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și pentru incompatibilitate în cazul primarului general Nicușor Dan. Prefectura trebuie să verifice cum a deținut Dan patru funcții în instituții publice. Primarul general Nicușor Dan anunță că va ataca în instanță raportul Agenției Naționale de Integritate (ANI) și solicită Agențiie să ofere acces prese la întregul dosar administrativ în baza căruia au întocmit raportul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.