Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan vine cu vești bune pentru bucureșteni! A fost realizată proba de presiune pentru un tronson de 1,4 km de conducte de termoficare

news.ro
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, sâmbătă, că a fost finalizat montajul şi realizată proba de presiune pentru un tronson de 1,4 km de conducte de termoficare pe Magistrala I Vest, conform news.ro.

”A fost finalizat montajul şi realizată proba de presiune pentru un tronson de 1,4 km de conducte de termoficare pe Magistrala I Vest, pe Bd. Timişoara, în zona dintre Bd. Doina Cornea şi Strada Braşov”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, perimarul general al Capitalei.

Nicuşor Dan afirmă că angajaţii Companiei Municipale Energetica Servicii au lucrat în timp record, în mai puţin de 2 luni, în ciuda dificultăţilor tehnice datorate amplasării galeriei de termoficare sub linia tramvaiului 25 şi a configuraţiei conductelor, care sunt dispuse vertical, una deasupra celeilalte.

Primarul general precizează că lucrările continuă până la finalizarea traseului de 3,6 km de magistrală.

”Modernizarea acestui tronson din Magistrala I Vest va asigura furnizarea energiei termice, fără avarii şi întreruperi, către cartierele Drumul Taberei, Ghencea, Militari şi chiar Rahova”, a mai transmis Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.