Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan: 'Vizita Prinţului Charles la Romexpo este încă un semn al recunoaşterii eforturilor României pentru refugiaţii ucraineni'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Prințul Charles

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, consideră că vizita Prinţului Charles la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo este "încă un semn al recunoaşterii eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului", potrivit Agerpres.

"A fost o onoare şi o reală plăcere întâlnirea de astăzi cu Alteţa Sa Regală Prinţul Charles şi cu Majestatea Sa Margareta la centrul pentru refugiaţi ucraineni de la Romexpo. Vizita Alteţei Sale Regale este încă un semn al recunoaşterii eforturilor pe care România şi românii le fac pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au fugit din calea războiului. Centrul de la Romexpo este atât un supermarket gratuit în care refugiaţii ucraineni găsesc alimente, haine pentru copii şi produse de strictă necesitate, cât şi un punct de informare în care pot primi îndrumare şi protecţie temporară din partea statului român", a scris Nicuşor Dan, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

El mulţumeşte personalului DGASMB care lucrează la foc continuu de la începutul războiului ca să găsească cele mai bune soluţii pentru cetăţenii ucraineni ajunşi la Bucureşti.

Primarul Capitalei a fost prezent miercuri după-amiaza la Romexpo, unde a ajuns Prinţul de Wales pentru a vizita centrul de refugiaţi organizat de autorităţile române.

Prinţul Charles de Wales s-a aflat miercuri, pentru câteva ore, în Bucureşti, întâlnirile sale cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi Custodele Coroanei române, Margareta, fiind centrate pe criza refugiaţilor ucraineni şi ajutorul dat de România ţării vecine în contextul invaziei ruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.