Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, vizitat de ambasadoarea SUA: Kathleen Kavalec a lăudat și dezvoltarea din mandatele primarilor Oprescu și Firea

nicusor dan Kathleen Kavalec

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a discutat, marți, la sediul Primăriei Capitalei, cu ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, despre prioritățile Bucureștiului, precum și „proiectele și provocările acestui mandat”.

„Am primit astăzi (marți - n.r.) la sediul Primăriei Capitalei, vizita oficială a ambasadorului SUA în România, ES Kathleen Kavalec”, anunță Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că temele de discuție au fost prioritățile Bucureștiului, precum și „proiectele și provocările acestui mandat”.

„Doamna ambasador a declarat că din anul 2008, de când și-a încheiat mandatul de atașat cultural în România, Bucureștiul a făcut progrese semnificative și a felicitat Primăria Capitalei și instituțiile subordonate primăriei pentru sprijinul acordat refugiaților ucraineni. Am prezentat, în cadrul întâlnirii, principalele proiecte pe care le derulăm și care vizează mobilitatea urbană, modernizarea transportului public, sistemul centralizat de încălzire și am discutat despre provocările financiare și dezvoltarea imobiliară din București”, încheie Nicușor Dan.

Din 2008 până în prezent, Capitala i-a avut primari aleși pe Sorin Oprescu (7 ani și 3 luni), Gabriela Firea (4 ani și 4 luni) și Nicușor Dan (2 ani și  6 luni)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.