Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - După conflictul cu Aurelian Bădulescu, Nicușor Dan și-a reluat conferințele în stradă:

Facebook
Nicusor Dan

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a organizat luni o conferință de presă la depoul de autobuze Vatra Luminoasă, după ce un troleibuz a ars în weekend în centrul Capitalei. Conferința vine după ce săptămâna trecută, la o conferință similară, Nicușor Dan a avut parte de 'vizita' viceprimarului PSD Aurelian Bădulescu care a vorbit peste el și cu care s-a îmbrâncit.

Nicușor Dan a criticat luni „dramatica situație în care se găsește STB”, lucru de care vinovată se face actuala administrație condusă de primarul Gabriela Firea. Firea este „un primar plangacios”, a mai spus Nicușor Dan, „A spus că nu exclude sa fie o mana criminala. Va aduc aminte ca in decembrie 2018 au fost defectiuni la sistemul de semaforizare, viceprimarul a acuzat o mana criminala care a umblat prin semafoarele municipalitatii ca sa afecteze acest mandat glorios si s-a constatat ca era o eroare a noii echipe a managementului traficului”.

Nicușor Dan a spus ca nu a vorbit cu Gabriela Firea de la incidentul cu Aurelian Bădulescu. „Firea nu s-a delimitat de acest gest regretabil”, a spus acesta.

”Primarul nostru care tot mandatul ăsta a plâns, un primar plângăcios, a venit ieri și a anunțat că nu exclude un sabotaj. Vreau să vă aduc aminte de decembrie 2018, când au fost niște defecțiuni la sistemul de semaforizare, a venit viceprimarul Capitalei și a acuzat o mână criminală care a umblat prin semafoarele municipalității ca să afecteze acest mandat serios. S-a făcut o plângere penală și s-a constatat că a fost o eroare a noii companii de managementul traficului”, a mai spus Nicușor Dan.

Nicușor Dan a mai spus că incidentele în care au fost implicate vehiculele STB reprezintă ”zeci de ani de improvizații”.

”Acum câteva zile a luat foc un autobuz. În urmă cu o săptămână un tramvai a deraiat. Nu e primul tramvai care deraiază. Toate aceste lucruri sunt rezultatul a zeci de ani de improvizații în societatea de transport a Bucureștiului. În ceea ce privește vehiculele societății de transport bucureștene, nu există o mentenanță profesionistă, așa cum ea ar trebui să fie făcută. În actualul mandat nu s-a făcut nicio investiție pe șinele de tramvai și nici pe calea de rulare a tramvaielor, nu s-a făcut nico investiție pe rețeaua electrică a troleibuzelor. Au fost numai puțin de patru licitații eșuate pentru achiziția de aer condiționat”, a declarat Nicușor Dan, susținut de PNL și USR la Primîăria Generală a Capitalei.

El a mai spus, într-o conferință susținută la Depoul Vatra Luminoasă, că la achiziția pe fondurile europene ”situația e dezastruoasă”.

Citește și: Starea de alertă va fi prelungită: pronosticul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.