Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Roşca şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ Dolj din partea PNL

PNL
PNL sigla

Nicuşor Roşca şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj din partea PNL.

Roşca a avut o listă cu 30.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii. De asemenea, PNL Dolj a depus lista de candidaţi pentru funcţiile de consilier judeţean.

"Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, cu dorinţa de a oferi un nou impuls şi o nouă abordare în administraţia publică locală. Sunt conştient de responsabilitatea pe care o presupune această funcţie şi sunt determinat să mă implic activ în dezvoltarea judeţului Dolj şi în îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor săi. Am o vastă experienţă în administraţia publică, dar şi în mediul privat, ceea ce mă va ajuta să găsesc soluţii eficiente pentru problemele cu care se confruntă judeţul Dolj", a spus Roşca.

Acesta a afirmat că vrea să pună accent pe transparentizarea actului de administrare, pe consultarea cetăţenilor şi pe implicarea acestora în deciziile care îi afectează direct.

"Vreau să dezvolt programe şi proiecte care să vină în sprijinul comunităţii locale şi să contribuie la creşterea economică şi socială a judeţului Dolj. Noi, reprezentanţii Partidului Naţional Liberal, dorim să construim o administraţie corectă, eficientă, responsabilă pentru dezvoltarea judeţului nostru", a declarat candidatul PNL pentru preşedinţia CJ Dolj.

Pe lista PNL de candidaţi pentru funcţiile de consilier judeţean se află Nicuşor Roşca, actualul consilier judeţean Alexandru Triţă, Bianca Epure - de la organizaţia de tineret a PNL Dolj, Viorel Oprescu, Veta Păsculescu - consilier judeţean şi director ANIF Dolj.

"Am venit alături de colegii mei, domnul Nicolae Giugea şi domnul Nicuşor Roşca, pentru depunerea candidaturilor la funcţia de primar al municipiului Craiova, respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. Venim în faţa alegătorilor cu doi colegi cu experienţă, doi oameni care cred în schimbarea în bine atât la nivelul municipiului Craiova, cât şi la nivelul judeţului Dolj. Venim împreună cu două echipe de consilieri bine pregătite, formate din profesionişti, avocaţi, economişti, ingineri, oameni care au demonstrat în cariera profesională. Avem convingerea că doljenii şi craiovenii vor dori această schimbare. Vreau să mulţumesc tuturor craiovenilor şi doljenilor pentru că ne-au susţinut în număr foarte mare. Domnul Nicolae Giugea a depus lista de candidaţi cu 10.000 de semnături de susţinere din partea craiovenilor, iar domnul Nicuşor Roşca a depus lista de candidaţi cu 30.000 de semnături de susţinere din partea doljenilor", a declarat preşedintele PNL Dolj, deputatul Ştefan Stoica.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.