Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nigel Farage, un nou atac la români: Asta i-ar atrage

Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), crede că măsura creşterii salariului minim în Marea Britanie ar atrage mai mulţi imigranţi români, exprimând opoziţie faţă de o asemenea iniţiativă, potrivit site-ului ziarului The Guardian.

Întrebat despre eventualitatea majorării salariului minim, liderul naţionalist a răspuns, într-o emisiune la postul BBC: "Există o problemă. Dacă va creşte salariul minim, va fi atrasă forţă de muncă suplimentară. Să nu uităm că salariul minim din Marea Britanie este de nouă ori mai mare decât cel din România. Dacă salariul minim va fi majorat, mai mulţi imigranţi vor vrea să vină în Marea Britanie. Piaţa trebuie să se adapteze la această situaţie".

Farage a precizat că se opune iniţiativei Partidului Laburist de creştere a salariului minim britanic la 8 lire pe oră începând din anul 2019.

În aceeaşi emisiune, Nicola Sturgeon, liderul Partidului Naţional Scoţian, a criticat tendinţa lui Nigel Farage de a atribui imigraţiei multe din problemele Marii Britanii, transmite mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.