Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nike i-a dat o lovitură fulgerătoare uneia dintre rivalele lui Halep: A fost părăsită de celebrul sponsor, din cauza rezultatelor slabe

nike

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard, care a coborât de pe locul 5 WTA în 2014 pe locul 116 WTA astăzi, a pierdut numeroşi sponsori, din cauza evoluţiilor slabe înregistrate în ultimii ani, informează New York Times.

Companiile Colgate, Aviva şi Usana nu şi-au mai prelungit contractele cu sportiva canadiană. Nici producătorul de rachete de tenis Babolat nu a mai dorit reînnoirea colaborării care a expirat la finalul anului 2017. Bouchard a început sezonul jucând cu o rachetă Head, dar a renunţat la ea pentru Australian Open, revenind la modelul cu care era obişnuită, Babolat Pure Aero. Înainte de Indian Wells, jucătoarea a testat alte modele de rachete.

Citește și: Răsturnare de situație! Vești uriașe primite de Răzvan Lucescu: PAOK Salonik are din nou șanse la titlu, după decizia BOMBĂ a grecilor

Mai mult, producătorul de echipament sportiv Nike nu îi mai plăteşte lui Bouchard niciun dolar, de la 1 martie, colaborarea fiind bazată pe performanţă.

Eugenie Bouchard şi-a pierdut şi agentul de marketing, pe John Tobias de la TLA. De la finala jucată la Wimbledon, în 2014, Bouchard a schimbat patru companii de imrpesariat, între care doi "giganţi" din domeniu, Lagardere şi WME/IMG.

"Nu am fost de acord cu modul în care unele lucruri erau făcute şi am simţit că e bine ca ea să lucreze cu altcineva", a declarat Tobias, conform News.ro.

Citește și: Scandal pe tema Autostrăzii Sebeș-Turda: 'Loturile 3 şi 4 pot prelua traficul rutier, dar autorităţile tergiversează recepţia'

"Nu am altă variantă acum. S-au întâmplat multe, dar acesta este ultimul lucru din mintea mea. După acest turneu (n.r. - Indian Wells), voi petrece ceva timp cu echipa mea şi vom încerca să găsim ceva", a afirmat Bouchard.

Eugenie Bouchard a disputat şapte meciuri în acest sezon, pierzând patru, ultimul în turul I la Indian Wells (unde a jucat cu wild card), scor 3-6, 4-6, cu americanca Sachia Vickery, locul 100 WTA, venită din calificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.