Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nikola Jokic (Denver Nuggets) critică NBA după acroşajul cu proprietarul lui Phoenix Suns

facebook.com
Nikola Jokic nba

Sârbul Nikola Jokic, pivotul echipei Denver Nuggets, a criticat NBA după ce a fost anunţat că ar putea fi suspendat pentru că l-a busculat uşor pe proprietarul clubului Phoenix Suns, duminică, în plin meci din play-off-ul ligii profesioniste nord-americane de baschet, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Eu credeam că NBA este menită să menită să ne protejeze, dar probabil m-am înşelat", a deplâns vedeta echipei Denver Nuggets.

Incidentul a survenit cu puţin înainte de pauza acestui meci câştigat de Suns (129-124), când uriaşul sârb a încercat să recupereze un balon ieşit la limită, pentru a-l repune rapid în joc. Dar un spectator, care era nimeni altul decât Mat Ishbia, proprietarul lui Suns, a prins mingea, după ce jucătorul echipei sale Josh Okogie nu a reuşit să o salveze. Ishbia nu a vrut să-i lase lui Jokic balonul.

În înghesuiala creată, Jokic l-a împins pe Ishbia care îl atinsese la rândul său şi a exagerat căderea pe scaunul său. MVP-ul din 2021 şi 2022 a primit fault tehnic pentru gestul său.

"Arbitrul mi-a spus că am lovit cu cotul un fan, dar el a pus primul mâna pe mine", s-a apărat Jokic.

"Cineva care este aşezat la marginea terenului, este un fan, nu? El nu poate influenţa jocul reţinând mingea. Ei nu mă vor proteja în calitate de jucător? Vor proteja suporterul? Eu cred că liga este menită să protejeze jucătorii. Ei pot spune ce vor, dar el trebuia eliminat din sală", a adăugat Jokic.

Arbitrul Tony Brothers a explicat că pivotul lui Nuggets a fost sancţionat pentru că "l-a împins deliberat pe spectator".

Incidentul ar putea avea consecinţe nefaste pentru Jokic, care riscă o suspendare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.