Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nikolai Patrușev: Occidentul dorește să creeze în Eurasia un spațiu în flăcări

bwbx.io
rusia vladimir putin

Occidentul face presiuni fără precedent asupra statelor din Asia Centrală, intenționând să creeze în Eurasia un "spațiu în flăcări" cu țări care se luptă între ele, a declarat vineri secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, conform Ria Novosti, scrie Rador.

„În războiul lor nedeclarat împotriva Rusiei, SUA și alte țări occidentale folosesc nu doar Ucraina. Ele exercită o influență fără precedent asupra țărilor Asiei Centrale, în încercarea de a obține distrugerea legăturilor lor cu Rusia și destrămarea asociațiilor de integrare - a Organizației Tratatului de Securitate Colectivă, a Uniunii Statelor Independente și a Uniunii Economice Euroasiatice", a spus Patrușev.

„Obiectivul pe termen lung al occidentalilor este de a crea pe teritoriul Eurasiei un spațiu în flăcări cu state care luptă unele împotriva celorlale, pe care ei încearcă să le transforme în vasalii și marionetele lor coloniale”, a adăugat acest.

Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei a mai declarat că în sfera de propagandă a Occidentului se constituie o agendă care-i este avantajoasă și se crează impresia falsă a "sprijinului în masă" a politicii lor pseudo-democratice. "Astfel, Statele Unite și Marea Britanie încearcă să înăbușe acuzațiile corecte de neocolonialism care se fac din ce în ce mai des la adresa lor", a explicat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.