Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nimeni nu scapă de FURIA lui Erdogan: Șeful unui ziar de opoziție, ARESTAT! Motivul e INCREDIBIL

Time
Erdogan

Directorul ziarului de opoziţie turc Aydinlik, Ilker Yücel, a fost arestat sâmbătă pentru neplata unei amenzi care i-a fost aplicată după ce cotidianul a refuzat să publice un drept la replică al ginerelui preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, Berat Albayrak, informează EFE.

Yücel, care este şi un membru important al partidului de stânga naţionalist Vatan, fără reprezentare în parlament, a fost arestat la Igdir, în estul extrem al Turciei, a informat ziarul Aydinlik în ediţia sa online. Yücel a fost încarcerat în închisoarea din Igdir, unde va rămâne până va plăti amenda, în valoare de 100.000 de lire turceşti (circa 28.000 de dolari), a declarat avocatul său, conform Agerpres.

Citește și: SCANDAL în Turcia: Consilierul premierului și soția acestuia au fost arestați DE URGENȚĂ

Faptele s-au petrecut în 2014, când Albayrak, om de afaceri şi ginerele lui Erdogan, a acuzat Aydinlik că a publicat un articol neadevărat despre relaţiile dintre politicieni şi oameni de afaceri. Albayrak, care a fost numit ulterior ministru al energiei, post pe care îl ocupă şi în prezent, a trimis un drept la replică ziarului, pe care Aydinlik a refuzat să-l publice, considerându-l injurios. Aydinlik, de orientare naţionalistă şi laică, are un tiraj de 50.000 de exemplare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.