Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nimeni nu trebuie să-şi facă griji la Liverpool, a spus Klopp

klopp

"Nimeni nu trebuie să-şi facă griji" pentru viitorul lui Liverpool, a declarat marţi antrenorul Juergen Klopp, la patru zile după ce a anunţat surprinzător că va pleca la finalul sezonului din motive personale, informează AFP, potrivit Agerpres.

Duminică, Virgil van Dijk, căpitanul echipei, a spus că este "foarte curios să vadă în ce direcţie" se va îndrepta clubul fără Klopp şi fără stafful său tehnic, care va pleca şi el. Fundaşul olandez, care mai are 18 luni de contract, s-a întrebat care va fi locul său în perioada ce va urma pentru Liverpool. "Este un subiect important, nu ştiu", a afirmat el.

Genul acesta de întrebări " este complet normal", a reacţionat Klopp într-o conferinţă de presă, el avertizând jucătorii şi suporterii în legătură cu intervenţiile nedorite ale presei, ce ar putea apărea în acest sezon după anunţul său.

"Când am vorbit despre ceea ce am vorbit, a fost clar că oamenii din afară nu vă vor lăsa o secundă să vă gândiţi, va fi direct 'ce veţi face'", a spus Klopp, rezumând discursul pe care l-a ţinut jucătorilor săi.

Van Dijk, venit în 2018, are contract până în iunie 2025, la fel ca Trent Alexander-Arnold şi Mohamed Salah, alţi doi jucător indispensabili pentru Liverpool.

"Acum o săptămână, nimeni nu ştia decizia mea. Mai au doar optsprezece luni de contract şi nimeni nu vorbea despre asta, aşa că lăsaţi-ne să respirăm, lăsaţi băieţii în pace", a spus Klopp.

"Ştiam că se va întâmpla asta, pentru că voi (ziariştii - n. r.) nu puteţi aştepta cu acest tipuri de întrebări", a continuat el.

În orice caz, 'nimeni nu trebui să-şi facă griji", a asigurat germanul. "Acest club este 100% stabil şi totul va fi bine, sunt sigur", a spus el, cerând ca toată lumea "să rămână calmă".

"De multe ori, îngrijorarea suporterilor nu este atât de mare pe cât ar putea crede presa", a subliniat Klopp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.