Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NIMIC fără vaccin: Beatrice Mahler avertizează că România RISCĂ un nou val și NOI restricții dacă românii nu se imunizează

captura Digi 24
Beatrice Mahler

Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din Capitală, a vorbit, în direct la RomâniaTV, despre viitorul apropiat. Mahler a răspuns la întrebarea aflată pe buzele tuturor românilor: ne așteaptă noi restricții din cauza tulpinilor COVID 19 sau, din contră, ne putem aștepta la noi măsuri de relaxare.

„Rămâne de văzut dacă persoanele care au mers în vacanță sunt vaccinate. Sigur că da, atâta timp cât măsurile nu sunt respectate, există acest risc de a avea un nou val de infectări. Mă bazez pe autoeducația pe care am făcut-o în tot acest timp și, nu în ultimul rând, pe procentul de persoane vaccinate. Au plecat în minivacanță persoane din orașe mari, unde știm că procentul de persoane vaccinate este crescut. Eu cred că este foarte important în acest moment ca românii să fie informați și să știe că au de unde alege. Acest lucru este posibil. În continuare sunt aomeni care acceptă vaccinarea cu AstraZeneca. Prin urmare, trebuie să cântărim, iar noi, medicii, să explicam tot ceea ce vine din partea persoanelor care au întrebări legate de cum acționează aceste vaccinuri”, a declarat Mahler.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.