Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ninsoarea abundentă a făcut ca traficul să fie restricţionat pe DN 73

www.realitatea.net
ninsoare, zăpadă, frig

Traficul rutier pe DN73 Braşov-Câmpulung este restricţionat începând de miercuri seara pentru autovehiculele cu capacitatea mai mare de 7,5 tone, din cauza ninsorii abundente care a început să cadă odată cu lăsarea serii.

"Pe porţiunea Bran-Moieciu-Fundata-Rucăr am restricţionat traficul rutier pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone, din cauza vremii nefavorabile, ninsoare abundentă. Decizia am luat-o de comun acord cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov, şi Prefectura Argeş. De asemenea, vom închide DN1 între Braşov şi Predeal timp de o oră pentru a interveni cu utilajele de deszăpezire Aşteptăm din moment în moment să primim aprobarea de la CNAIR pentru această intervenţie", a declarat pentru Agerpres prefectul Braşovului, Marian Rasaliu.

Sursa citată a explicat că până la ora 21.30 nu s-au produs blocaj majore în trafic pe DN1, DN13, DN73, DN11, cu excepţia a două tiruri care au părăsit partea carosabilă, unul pe DN13 şi unul pe DN73, dar fără să blocheze aceste artere de circulaţie.

Toate bazele CNAIR din judeţ pentru deszăpezire sunt dotate cu utilaje de intervenţie şi material antiderapant pentru a interveni dacă se impune, a mai afirmat sursa citată. Judeţul Braşov este sub cod portocaliu până joi, la ora 22.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.