Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ninsori masive în nordul Japoniei - Transporturile au fost perturbate

japonia

O furtună a adus joi o cantitate importantă de ninsori într-o mare parte a nordului Japoniei, autorităţile avertizând cu privire la apariţia viscolului pe parcursul zilei, informează DPA potrivit Agerpres.

Furtuna a provocat anularea a cel puţin 130 de zboruri şi a 125 de curse feroviare pe insula nordică Hokkaido, a relatat ziarul local Hokkaido Shimbun.

Avalanşele au lovit mai multe zone situate între oraşele Erimo şi Hiroo de pe insula amintită, fără a provoca victime sau răniţi, potrivit aceleiaşi publicaţii.

Un sistem de joasă presiune a dus deja la depunerea a 49 de centimetri de zăpadă la Erimo şi a 48 de centimetri la Hiroo până la ora locală 9:00 (00:00 GMT).

Agenţia meteorologică niponă prognozează căderi de zăpadă de până la 70 de centimetri pentru insula Hokkaido până vineri prânz, avertizând totodată cu privire la riscul producerii de avalanşe şi la perturbări şi mai mari ale transportului.

Furtuna este, de asemenea, aşteptată să aducă vineri rafale de până la 108 kilometri pe oră în diferite părţi ale insulei, a completat Agenţia menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.