Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niro Investment Group a semnat un acord de finanțare în valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului hotelier din Bulevardul Expoziției

facebook.com
lobby bani

Niro Investment Group, specializat în investiţii şi administrarea activelor imobiliare, a semnat cu Libra Internet Bank un acord de finanțare în valoare de 24 milioane de euro pentru dezvoltarea proiectului hotelier din Bulevardul Expoziției, care va fi operat de grupul Accor, sub brandul Swissôtel, potrivit Mediafax.

Construcția clădirii a demarat în octombrie 2018, în acest moment fiind finalizate lucrările la structura subterană. Hotelul urmează să fie dechis în 2022, iar investiția totală este estimată la 52 de milioane de euro. Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piața din România.

Citește și: Liviu Dragnea, prima postare pe Facebook, după încarcerare: România, de dragul tău am sacrificat tot

Swissôtel va avea 225 de camere, restaurante, piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri şi organizării de evenimente corporate. Clădirea va avea 85 de metri înălțime, cu 27 de nivele, dintre care 3 subterane, și o suprafață totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătrați.

Printre proiectele dezvoltate și gestionate de Niro Investment Group, cu o suprafață construită de peste 500.000 de metri pătrați, se numară cel mai mare hub comercial din Europa de Est - Dragonul Roșu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, restaurante și hoteluri celebre asa cum este clădirea istorică Grand Hotel du Boulevard.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.