Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nissan este prima companie auto din Japonia care anunță că opreşte temporar producţia la fabrica din Kyushu, din cauza epidemiei cu coronavirus

nissanusa.com
nissan

Nissan este prima companie auto din Japonia care anunță că opreşte temporar producţia la fabrica din Kyushu, din cauza epidemiei cu coronavirus, a declarat luni producătorul auto japonez, citat de Reuters. Producţia a 3.000 de vehicule va fi afectată, anunță MEDIAFAX.

Nissan a anunțat că va opri temporar producţia la fabrica sa din Kyushu, sud-vestul Japoniei, din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat luni producătorul auto japonez, citat de Reuters.

Citește și: Sfârșit TRAGIC - Un bărbat a murit, după ce a fost prins sub un buldoexcavator

Compania este primul producător auto care a oprit producţia la o fabrică din Japonia, din cauza epidemiei şi a precizat că va fi afectată două zile, vineri 14 februarie şi luni 17 februarie, din cauza lipsei de componente ce veneau din China.

Oprirea ar putea afecta producţia a aproximativ 3.000 de vehicule, a anunţă ziarul Nikkei.

Uzina Kyushu produce minivanul Serena pentru piaţa japoneză şi crossover-ul SUV Rogue, cea mai vândută maşină Nissan din Statele Unite, şi are o capacitate anuală de 530.000 de vehicule.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Meteorologul Romica Jurca anunță că România va fi lovită de Furtuna Sabina!

Nissan a declarat că se pregăteşte să repornească producţia în China începând cu 17 februarie, la fabricile sale din Huadu, provincia Guangdong şi Dalian, provincia Liaoning, în timp ce datele de repornire ale altor fabrici trebuiesc a fi confirmate.

În Coreea de Sud, Hyundai Motor, Kia Motors şi filiala Renault RSM au anunţat închideri din cauza întreruperilor în aprovizionarea cu componente din China.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.