Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

No Drugs Revolution – Antidrog este despre viața!

Federația Neguvernamentală Antidrog
Gigel Lazar

Antidrog este despre viața!

Federația Neguvernamentală Antidrog a încheiat programul "No Drugs Revolution" cu un eveniment de excepție adresat întregii familii, în data de 8 noiembrie la Sala Polivalentă.

În timpul evenimentului au fost proiectate clipurile campaniei si distribuite materiale de informare privind riscurile asociate consumului de droguri dar și materiale specifice pentru părinți privind simptomatologia tânărului consumator.

Evenimentul a fost realizat cu implicarea tinerelor talente ce au dat sens prin prezența lor conceptului “antidrog este despre viața”. Seara s-a încheiat cu un spectaculos joc de artificii reprezentând conceptul de bucurie, trăiri, emoții.

Evenimentul s-a încadrat in categoriile de prevenire universală dar si targetată, alternative la consum pentru grupurile vulnerabile.

Federația consideră că prin complexitatea unui program de prevenire se impune o abordare multidisciplinară ce reprezintă prevenire, informare, conștientizare si alternative prin sport, artă, cultură, evenimente artistice. Tinerii sunt diferiți și atunci alternativele trebuie să fie diferite.

content-image

Evenimentele fac parte din Proiectul „ No Drugs Revolution” finanțat prin Programul de Interes Național în domeniul Prevenirii și Asistenței Medicale, Psihologice și Sociale a consumatorilor de droguri pentru perioada 2023-2026 (PIN).

Președinte Federația  Neguvernamentală Antidrog

Gigel Lazăr

Pentru informații suplimentare:

Federația Neguvernamentală Antidrog

Constantinescu Cosmin

comunicare@antidrog.eu

+40723.025.141

www.antidrog.eu

Pentru informații oficiale despre Programul de Interes Național in domeniul Prevenirii si Asistenței Medicale, Psihologice și Sociale a consumatorilor de droguri pentru perioada 2023-2026 (PIN) accesați: www.ana.gov.rosecțiunea PIN

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.