Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi acuzaţii dure la adresa lui Dacian Cioloş: Ce legături ar avea cu aeroportul Otopeni

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Un nou atac şi acuzaţii extrem de grave la adresa premierului Dacian Cioloş. Vicepreşedintele PER, Mirică Dumitrescu îl loveşte dur pe tehnocrat.

"Tehnocratul Cioloș își plătește tainul cu cele mai profitabile companii naționale! Iată că ceea ce se tot vehicula de ceva vreme în spațiul public în legătură cu intenția Guvernului tehnocrat de a-și plăti sulta este acum pe deplin confirmat. CN Aeroporturi a fost inclusă pe lista companiilor naționale a căror pachete de acțiuni va fi pusă în vânzare! Motivul invocat: rentabilizarea acestora!

O simplă analiză a proiecției și a ceea ce s-a realizat în ultimul an financiar – 2015 – ne arată că ceva a mers totuși prost cu strategia Guvernului. Cel mai important obiectiv asumat de fosta conducere și de fostul Consiliu de Administrație al CN Aeroporturi în cadrul criteriilor de performanță a fost, bineînțeles, profitul net. Deși nutreau speranța că ținta de profitabilitate nu va fi atinsă, respectiv 10 milioane de euro, oficialii din Ministerul Transporturilor au avut o surpriză de proporții la sfârșitul exercițiului financiar, CN Aeroporturi înregistrând un profit net de circa 48 de milioane de euro! Reacția furibundă a acestora a fost demiterea CA și a Directorului General! De ce? Pentru că, la acest nivel de profitabilitate, prețul de preluare de către partenerii francezi nu mai putea să fie pe măsura promisiunii! Rămâne totuși întrebarea: de ce se listează la vânzare una din cele mai profitabile cinci companii din România?", spune vicepreşedintele ecologiştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.