Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi amănunte despre situaţia lui Sebastian Ghiţă: Ce se întâmplă cu fostul deputat

captura tv
sebastian ghita

Ies la iveală noi amănunte despre situaţia fostului deputat, Sebastian Ghiţă, capturat joi noaptea de autorităţile din Serbia. Căutat de luni de zile, mogulul fugar a fost prins atunci când se afla alături de fratele său. Ghiţă se află în continuare în custodia autorităţilor de la Belgrad şi ar putea ajunge din nou în faţa magistraţilor sârbi.

Citeşte şi: Capturi impresionante ale poliţiştilor: Peste 100 de oameni au fost ARESTAŢI

Ziua de marţi este una decisivă pentru fostul deputat Sebastian Ghiţă, aflat în arestul central din Belgrad. Potrivit România TV, el ar putea ajunge din nou în faţa magistraţilor din Serbia, în dosarul în care este acuzat că a intrat fraudulos pe teritoriul acestei ţări. Sebastian Ghiţă ar fi trebuit să fie audiat încă de la sfârşitul săptămânii trecute, însă ca urmare a Sărbătorilor Pascale şi sârbii au benefiaciat de o mini-vacanţă.

Vezi şi: Ponta, în război cu 'Propaganda': 'Uite că în Turcia e altfel'

De marţi, toată lumea se reîntoarce însă la muncă, iar Sebastian Ghiţă ar putea fi adus într-o primă fază în faţa procurorului, iar ulterior în faţa judecătorului. În acest moment se ştie că fostul deputat va rămâne 60 de zile în custodia statului sârb, în vederea extrădării, însă o altă decizie ar putea fi luată în cursul zilei de marţi. În acelaşi timp, fotografia lui Sebastian Ghiţă încă apare pe site-ul Poliţiei Române, printre cei mai căutaţi suspecţi, deşi prinderea lui a fost anunţată încă de vineri dimineaţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.