Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi condiţii de intrare în Hong Kong pentru călătorii din ţări cu risc ridicat

CNBC
china coronavirus

Autorităţile din Hong Kong au stabilit sâmbătă noi condiţii pentru intrarea persoanelor care provin din ţări cu risc ridicat de COVID-19, călătorii trebuind să facă dovada unui test negativ, transmite dpa.

Cei care vor intra în Hong Kong vor trebui să arate o scrisoare sau un certificat cu numele furnizorului de asistenţă medicală sau al laboratorului care a efectuat testul, al cărui rezultat trebuie să fie negativ, conform agerpres.ro.

Citește și: Medicul Monica Pop a explodat în privința Legii carantinării: ‘Internarea obligatorie e o jignire pentru români. Nimeni nu are curajul să explice de ce doar noi de pe tot Pământul!’

De asemenea, este necesară confirmarea rezervării la hotel pentru cel puţin 14 zile.

Noile măsuri vor intra în vigoare la miezul nopţii (16:00 GMT) sâmbetei viitoare şi vor viza călătorii care provin din următoarele ţări: Bangladesh, India, Indonezia, Nepal, Pakistan, Filipine şi Africa de Sud în intervalul de 14 zile înainte de sosirea în Hong Kong.

Citește și: Profeție devastatoare a unui doctor: Dacă nu se termină cu teoriile conspiraționiste, vom avea același scenariu ca în Italia

Scopul noilor condiţii de intrare este de a reduce numărul de cazuri de COVID-19 importate. În numai o săptămână, între 20 şi 27 iunie, în Hong Kong s-au consemnat 234 de cazuri importate.

Încălcarea noilor măsuri atrage o amendă de 650 dolari americani pentru companiile aeriene şi 130 de dolari americani pentru pasageri, cu posibilitatea unei perioade de detenţie de până la şase luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.