Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi date în cazul consilierului di Gorj care a furat motoarele de la ambulanțe - A fost nevoie de intervenția mascaților

ambulanta3

Descinderi cu probleme la un consilier local din judeţul Gorj pe care anchetatorii îl suspectează că ar fi furat motoarele de la două ambulanţe potrivit stirileprotv.ro

Salvările erau parcate chiar în curtea primăriei unde bărbatul este consilier. Iniţial acesta nu i-a lăsat pe oamenii legii să intre în gospodăria să nici cu mandat de percheziţie, iar agenţii au fost nevoiţi să cheme mascaţii.

Motoarele furate de pe salvări au fost găsite ascunse în gospodăria bărbatului, printre nişte baloţi de baie. Furtul s-a produs în urmă cu doi ani şi a fost reclamat de angajaţii primăriei Drăguţeşti în februarie, anul acesta.

Moment șoc la o televiziune din România - Un jurnalist a apărut în direct în chiloți FOTO

Agenţii au aflat că doi localnici l-ar fi ajutat pe consilier să comită furtul, după ce i-a asigurat că nu este nici un fel de problema şi ca piesele respective i-ar aparţine.

,,Trei persoane au fost de fapt, să îl ajute să le încarce, le spunea că nu e nicio problemă, că le ia acasă şi se vede acum că sunt probleme şi va răspunde pentru problemele pe care le-a făcut”, spune primarul Ion Popescu.

Bărbatul nu a vrut să comenteze acuzaţiile, ba mai mult, după ce poliţiştii l-au audiat, el a mers la spital pe motiv că nu s-ar simţi prea bine. Motoarele furate erau puse la vânzare pe siteuri de specialitate.

Corina Scurtu - purtător de cuvânt IPJ Gorj: “Poliţiştii au ridicat două motoare precum şi mai multe piese auto despre care există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost sustrase din curtea primăriei Drăguţeşti de la 2 ambulanţe inscripţionate Ambulance. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.”

În iarna, acelaşi consilier a mai avut probleme cu doi angajaţi ai primăriei, pe care i-a bătut şi care ulterior l-au reclamat la poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.