Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi declarații ale lui Niculae Bădălău, după contrele cu Rareș Bogdan: 'Am ales singura alternativă'

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a precizat că a votat pentru bunăstarea și liniștea românilor la alegerile prezidențiale de duminică. Precizarea sa vine după ce sâmbătă, 23 noiembrie, lansa un atac dur la adresa europarlamentarului PNL Rareş Bogdan. Bogdan distribuise pe pagina de Facebook un articol titrat - „Mafia PSD/Tun de milioane de euro pregătit de Clanul Bădălău, la Giurgiu, prin SC „La Maradona Impex” SRL”, în care se vorbeşte despre o licitaţie de 5.000.000 de euro de la Consiliul Județean Giurgiu, „trucată de finul lui Bădălău”.

Citește și: Victor Ciutacu, cinci concluzii amare de alegeri: 'Ziua în care democrația egalizează geniile, tembelii, oamenii normali/decenți și scursurile societății'

"Acum mai bine de 200 de ani, eseistul francez Joseph Joubert spunea că: 'raţiunea ne poate avertiza de ceea ce trebuie să evităm, dar numai #inima ne spune ce trebuie să facem'. Astăzi am ales singura alternativă pentru dezvoltarea armonioasă a României, ţară binecuvântată de Dumnezeu cu frumuseţe şi bogăţie. Am votat pentru bunăstarea şi liniştea românilor, pentru comunicare şi înţelegere, pentru progres şi civilizaţie. (...) Am votat din inimă şi sunt convins că aşa veţi face şi dumneavoastră!", a scris senatorul pe pagina lui de facebook. El şi-a actualizat şi fotografia de profil cu mesajul „Votez cu inima!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.