Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre armele crimei din Vrancea: unde au găsit anchetatorii pușca și pistolul

pistol arma

Anchetatorii din Vrancea au descoperit armele cu care a fost împuşcat, săptămâna trecută, patronul unei case de schimb valutar din Focşani. Armele au fost găsite la indicaţiile unuia dintre suspecţi, informează News.ro.

Citește și:  Un bărbat din Vaslui a murit după ce s-a înecat cu mâncare

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, s-ar fi găsit o puşcă de calibrul 9 mm şi un pistol de calibrul 5,6 mm, după ce unul dintre suspecţi le-ar fi indicat locul unde au aruncat armele crimei. Acestea au fost găsite pe un câmp, aproape de DN 2 (E 85).

Cei trei suspecţi în cazul omului de afaceri găsit împuşcat în maşină, pe marginea drumului, în Vrancea, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Instanţa a emis mandate de arestare preventivă, doi dintre ei sunt acuzaţi de omor calificat şi alte infracţiuni, iar cel de-al treilea de tentativă la toate aceste fapte.

Săptămâna trecută, un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar din Focşani, a fost găsit pe marginea unui drum judeţean care duce spre comuna Slobozia Ciorăşti, împuşcat în propria maşină, unde anchetatorii au găsit o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Luni, trei presupuşi criminali au fost prinşi de către poliţiştii de frontieră la Nădlac, în judeţul Arad, în timp ce încercau să iasă din ţară. Doi dintre suspecţi au fost eliberaţi recent în baza legii recursului compensatoriu. Unul dintre ei fusese condamnat în 2017 la închisoare, pentru trafic şi consum ilicit de droguri. Celălalt a fost eliberat condiţionat în 2016, după o condamnare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cei trei bărbaţi suspectaţi au plănuit de la începutul anului să-l jefuiască pe patronul unei case de schimb valutar din Focşani, urmărindu-i zilnic traseul şi aflându-i în detaliu programul, susţin procurorii din Vrancea. Ei au modificat o maşină cu care au lovit autoturismul bărbatului şi apoi l-au împuşcat, fără a reuşi să mai fure banii, întrucât victima s-a blocat în maşină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.