Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre CRIMINALA de la metrou: Ce spune un prieten de-al său, cu care a fost la un film

www.ciao.ro
Magdalena Șerban criminala metrou secție

Magdalena Şerban, femeia în vârstă de 36 de ani din Craiova arestată joi, 14 decembrie, pentru omor şi tentativă de omor după ce a împins două tinere în faţa metroului, a fost la începutul lunii decembrie împreună cu un bărbat la un cinematograf din Bănie şi a văzut filmul „Crima din Orient Expres“.

Bărbatul cu care și-a petrecut ultima lună Magdalena Șerban a povestit, la Antena 1, despre viața acesteia. Bărbatul spune că au fost prieteni pentru că locuiau într-un bloc de nefamiliști și erau vecini. Bărbatul o cunoaște pe Magdalena Șerban de o lună, dar în tot acest timp a reușit să afle lucruri incredibile despre acesta, scrie spynews.ro.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

Se pare că familia sa a avut multe probleme, iar după ce l-a cunoscut pe bărbat, "criminala de la metrou" i-a propus să se mute împreună în București, însă a fost refuzată. În plus, bărbatul spune că nu-i vine să creadă ce a făcut aceasta și că nu i s-a părut nicio clipă că ar avea probleme.

“Mama ei era o femeie de moravuri ușoare. Tatăl ei era un om violent și nu-i dădea de mâncare, o familie destrămată. Ne-am cunoscut la un cămin de nefamiliști, stăteam în anexe diferite. În Spania mi-a spus că a adus-o o prietenă și tot ea a dus-o la bărbați. Mi-a spus că părinții au divorțat și ea a stat cu mama ei. Mi s-a părut o fată la locul ei, am fost surprins, mi-a dat telefon poliția și mi-a spus să nu mai vorbesc cu ea că este arestată.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

Am fost cu ea la film, la „Crima din Orient Express”, în celelalte săli erau desene animate, dar nu a vrut. După ce am văzut filmul a vrut să mă mut cu ea la București, dar i-am spus că am serviciu și nu pot să-l las. A stat cu mine două-trei zile acasă. Nu am avut relații sexuale cu ea pentru că eu sunt un om religios. O luam la suc, o chemam să facă curățenie. În cele trei zile nu mi-a dat de înțeles că este în depresie. Eu îi mai dădeam pâine, de mâncare. Într-o lună a făcut foamea că au dat-o afară de la serviciu că nu dădea rest bine la clienți.

Visa ca prin acest proces pe care l-a avut să devină milionară. Puteam să fiu eu prima dată victima ei. Bărbatul ei a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. Probabil suferea din dragoste”, a spus bărbatul care a cunoscut-o, la „Acces Direct”.

Citește și: Mutare SURPRIZĂ! Ce MIȘCARE a făcut PRO TV-ul în prag de SĂRBĂTORI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.