Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre mult așteptatul film Star Wars

star wars

Distributia noului film 'Star Wars: The Force Awakens', în frunte cu Harrison Ford, a facut noi dezvaluiri privind viitorul lungmetraj de science-fiction, cu câteva zile înainte de premiera celui mai asteptat film al anului, relateaza AFP.

'A fost usor sa reintru în pielea pilotului aventurier Han Solo', a povestit Harrison Ford, 73 de ani, în cadrul unei conferinte de presa desfasurata duminica în Los Angeles. 'A fost interesant sa-i descriu traiectoria, la 30 de ani dupa terminarea filmului 'Return of the Jedi', ultimul episod al acestei trilogii de succes aparut în 1983.

Unul din obiectivele personajului lui Ford este de a crea o punte între fosta generatie de personaje a serei intergalactice, din care faceau parte printesa Leia, interpretata de Carrie Fisher, si curajosul Luke Skywalker (Mark Hamill). Fara a uita de legendarul robotel C-3PO (Anthony Daniels) si de maimuta Chewbacca (Peter Mayhew).

Printre noii eroi ai filmului se afla si câteva vedete în ascensiune ai Hollywood-ului, precum Oscar Isaac si Lupita Nyong'o, dar si nume necunoscute publicului ca Daisy Ridley. Aceasta actrita britanica în vârsta de 23 de ani o interpreteaza pe Rey, o razboinica intergalactica, 'curajoasa si în acelasi timp vulnerabila', a marturisit ea.

Unul din misterele care planeaza asupra filmului, a carui intriga a fost tinuta în mare secret, este ascendenta lui Rey. Numele sau de familie nu este dezvaluit, iar speculatiile curg valuri pe internet privind o eventuala ascendenta cu printesa Leia si dinastia Skywalker.

Noul lungmetraj 'Star Wars', ale carui drepturi au fost cumparate de studioul Disney de la creatorul sau George Lucas în 2012 pentru suma de 4,4 miliarde de dolari, va fi lansat în cinematografele americane la 18 decembrie.

O premiera mondiala este organizata la 14 decembrie în Los Angeles, în timp ce în Europa filmul va fi lansat la 16 decembrie.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.