Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre problemele de sănătate ale lui Bruce Willis: avea dificultăţi în a-şi aminti replicile și părea dezorientat

https://www.biography.com
Bruce Willis

Sănătatea precară a lui Bruce Willis, care şi-a încheiat cariera de actor din cauza deficienţelor de limbaj şi cognitive, devenise un motiv de îngrijorare pentru unii dintre cineaştii care au lucrat cu el în ultima vreme, relatează vineri AFP, informează Agerpres.

Familia starului din "Die Hard" şi alte filme celebre de acţiune a anunţat miercuri că Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, suferă de afazie, o problemă de sănătate ce perturbă comunicarea normală şi "care îi afectează abilităţile cognitive".

Mai mulţi profesionişti din industria cinematografică, intervievaţi de cotidianul Los Angeles Times, au declarat că au observat capacităţile în declin ale actorului după ce au colaborat cu el recent.

Ei au amintit în special momente în care Bruce Willis părea dezorientat şi avea dificultăţi în a-şi aminti replicile, chiar şi atunci când cei din anturajul său cereau ca replicile sale să fie reduse la maximum.

Mike Burns, care a regizat pelicula "Out of Death", lansată în 2021, a spus că şi-a dat seama rapid că vedeta se confrunta cu probleme de sănătate. "După prima zi de lucru cu Bruce, am putut să-mi dau seama personal că exista o mare problemă şi am înţeles de ce mi s-a cerut să-i scurtez textul", a declarat el pentru Los Angeles Times.

Colegul său Jesse Johnson, regizorul "White Elephant", s-a reîntâlnit cu Bruce Willis pentru acest film cu buget redus la câteva decenii după ce l-a cunoscut iniţial pe actor. El l-a găsit mult schimbat. "Era evident că nu era Bruce cel pe care mi-l aminteam", a spus regizorul.

Potrivit membrilor echipei de filmare citaţi de cotidianul californian, Bruce Willis ar fi spus la un moment pe platoul de filmare: "Ştiu de ce eşti aici şi ştiu de ce eşti şi tu aici, dar ce caut eu aici?"

"După experienţa noastră la "White Elephant", s-a decis să nu mai colaborăm", a adăugat Jesse Johnson, care fusese abordat pentru un alt proiect cinematografic cu Bruce Willis.

"Toţi suntem fani Bruce Willis. Şi nu ni s-a părut corect. Până la urmă, a fost un sfârşit trist pentru o carieră incredibilă şi asta ne-a făcut pe toţi să ne simţim rău", a spus el.

Steaua lui a pălit în ultima vreme, însă Bruce Willis a fost unul dintre cei mai în vogă actori de filme de acţiune din anii 1990 şi 2000, fiind cunoscut în întreaga lume.

Cu o carieră în declin, el şi-a multiplicat în ultimii ani apariţiile în filme de serie B, cu apariţii scurte.

Organizatorii Razzie Awards (Zmeura de Aur), trofee anti-Oscar care parodiază celebrele distincţii hollywoodiene prin recompensarea celor mai proaste filme şi a celor mai slabe interpretări actoriceşti din ultimul an, i-au dedicat actorului american o categorie specială, intitulată "Cele mai proaste interpretări ale lui Bruce Willis într-un film din 2021". Aceştia au anunţat joi că retrag "premiul" în urma diagnosticării actorului cu afazie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.