Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi DETALII despre scandalul care a zguduit Orientul Mijlociu. De ce a fugit prințesa Haya din Dubai. Legături cu monarhia britanică

printesa haya

Zilele acestea, în toată presa internațională se vorbește tot mai mult despre prințesa Dubaiului, care a fugit de soțul ei, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum (69 de ani). S-a vorbit inițial că Haya Bint Al Hussein și copiii ei s-au ascuns în Germania, însă recent s-a afirmat că aceasta ar fi cerut azi politic în Marea Britanie, fapt ce a dus la o criză diplomatică între Germania, Regatul Unit și Emiratele Arabe Unite, anunță click.ro.

Potrivit Daily Mail, în centrul divorțului de 5 miliarde de euro, pe care prințesa l-a cerut, ar fi un fost soldat britanic, Russell Flowers, care a fost bodyguardul prințesei, și, spun unele surse, alături de care ar vrea să trăiască pe viitor.

Socialiștii europeni îi pun condiții Ursulei von der Leyen pentru a o susține la președinția PE: Pretențiile S&D se întind pe patru pagini

Un tribunal din Londra va judeca, la sfârșitul lunii iulie, bătălie legală neobișnuită între conducătorul puternic al Dubaiului, Sheikh Mohammed bin Rashid, și soția sa, prințesă, prințesă Haya.

Haya ar fi luat cei doi copii cu ea când a părăsit Dubaiul, iar instanța ar trebui să se concentreze asupra custodiei lor, a raportat Associated Press.

Divizia de familie din Londra a Înaltei Curți a confirmat că acest caz va fi judecat în 30 iulie, însă a refuzat să spună despre ce este vorba.

Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

Prințesa Haya și soțul ei au fost prezenți an de an la Royal Ascot, cel mai important eveniment hipic din Marea Britanie. Prințesa Haya este bună prietenă cu soția Prințului Charles, Camilla Parker și, astfel, s-a aflat de multe ori în compania Reginei Elisabeta a II-a în cercurile înalte alte monarhiei britanice.

Rămasă orfană de mamă pe când avea doar 4 ani, Prinţesa Haya a „moștenit” naționalitatea britanică a acesteia și, în consecință, și-a definitivat studiile în capitala „Imperiului”. A studiat filosofia, dar și economia și științele politice la vestita Universitate Oxford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.