Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre scandalul sexual care cutremură România: 'Îmi aduc minte de copiii străzii'

www.a1.ro
Ana Maria Prodan

Scandalul sexual care a cutremurat România trece la un alt nivel. Fostul atacant, Ionel Ganea revine cu noi dezvăluiri incendiare. Ganea a lansat, acum câteva zile, o serie de declaraţii dure la adresa impresarului Anamaria Prodan spunând că distruge mai multe echipe şi insinuează că are „o relaţie mai intimă” cu antrenorul Concordiei Chiajna, Dan Alexa. Acum, antrenorul iese din nou la atac cu o nouă serie de acuzaţii.

Citește și: Ce este bine să evităm și ce trebuie sa facem pentru a avea succes în 2017, conform predicțiilor din anul Cocoșului de foc

”Am preferat să mă retrag în orașul natal. Eu sunt ardelean și mi-am dat cu părerea despre fotbal. Pe mine nu mă interesează. Sunt niște no name-uri! Nu am jignit pe nimeni. O sa-mi dau mereu cu părerea despre fotbal, iar atât timp cât lucrurile nu merg bine pot sa-mi dau cu părerea. Dacă ești combinator și pupincurist ești căutat. Eu nu mă simt în niciun fel, frustrat. Eu sunt Ionel Ganea, este o diferență între mine și el, eu am scos lumea în stradă. Dan Alexa îmi aduce aminte de copiii străzii din 2000. (...) Nu le-am pronunțat numele, dar adevărul supără. Dacă nu e adevărat nu te superi”, a declarat Ionel Ganea la Antena Stars.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.