Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii ies la iveală despre 'escrocul și intoxicantul' Donald Trump: Ce i-a făcut, de peste 500 de ori, fostului său avocat

cloudfront.net
trump-donald

Michael Cohen, fostul avocat al președintelui american Donald Trump, a declarat în cadrul audierilor din Congres că președintele Donald Trump l-a pus să facă peste 500 de amenințări în cei zece ani de colaborare, relatează Reuters.

În cadrul audierilor din Camera Reprezentanților, Cohen l-a descris pe Donald Trump drept un șef „intoxicant”, un „escroc” mințea mereu fără ezitare. Fostul avocat a declarat că îi este rușine că a susținut „actele ilicite” ale președintelui american, scrie mediafax.ro.

Citește și: Reacția PSD cu privire la victoria lui Kovesi. Ce s-a spus

„De câte ori v-a pus Donald Trump să amenințați o persoană sau o entitate în numele lui? [...] Peste 500 de ori?”, au întrebat procurorii. „Probabil”, a răspuns Cohen, menționând că persoanele amenințate au variat de la femei până la jurnaliști.

Cohen le-a arătat investigatorilor mai multe scrisori scrise în numele lui Donald Trump, prin care amenința foști colegi de liceu și facultate să nu facă publice note sau evenimente.

Citește și: Gigi Becali reacționează! Ce are de spus după acuzațiile de ultraj

Printre țintele minciunilor și amenințărilor făcute în numele lui Trump se numără și Melania Trump, față de care Cohen a manifestat un regret particular. „Faptul că am minițit-o pe prima doamnă este unul dintre cele mai mari regrete”, a declarat Cohen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.