Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NOI detalii REVOLTĂTOARE despre cazul femeii UCISE lângă biserică: victima ceruse AJUTOR la Parchet, însă a fost ignorată

Un bărbat din judeţul Argeş, care duminică după-amiază i-a omorât pe fosta sa concubină şi pe fiul acesteia, fusese reclamat la autorităţile judiciare în luna februarie a acestui an. Femeia depusese o plângere în care susţinea că bărbatul o ameninţă.

Femeia in vârstă de 38 de ani şi fiul acesteia, de 15 ani, au fost găsiţi morţi duminică în apropierea unei biserici din localitatea Mihăeşti, principalul suspect încercând să se omoare după dubla crimă. Procurorii fac cercetări în cadrul unui dosar penal de omor calificat cu premeditare, conform News.ro.

Presupusul autor al dublei crime, un bărbat de 44 de ani, fusese reclamat pentru ameninţare.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, procurorul Cătălin Arsene, a declarat luni pentru News.ro că o sesizare din partea victimei fusese depusă în luna februarie a acestui an la Parchetul de pe lângă judecătoria Câmpulung, în sesizare femeia reclamând că este ameninţată.

Conform oficialului Parchetului Tribunalului Argeş, suspectul nu are antecedente penale. El a încercat să se sinucidă imediat după uciderea celor doi, înjunghiindu-se în gât. Bărbatul a fost dus la spital, supus unei intervenţii chirurgicale şi, din cauza stării de sănătate, nu a putut fi audiat, deocamdată.

Principalele ipoteze privind mobilul crimelor sunt legate de gelozie sau de răzbunare, în contextul în care femeia se despărţise de fostul concubin in urmă cu trei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.