Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii REVOLTĂTOARE despre polițistul arestat la Craiova pentru că a batjocorit o copilă de 13 ani: Fata rămăsese însărcinată

gandul.info
fata abuzata

Copila batjocorită de poliţistul arestat la Craiova a fost însărcinată cu abuzatorul ei. Informaţia a fost oferită de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj, potrivit observator.tv.

Un poliţist a fost arestat la Craiova, după ce a batjocorit o copilă de 13 ani dintr-un centru de plasament şi a filmat totul. Agentul e căsătorit şi are un băieţel, a demisionat din Poliţie şi va fi judecat pentru mai multe infracţiuni grave.

"Referitor la informațiile apărute în comunicatul de presă al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism facem următoarele precizări: Minora N.A.M în vârstă de 14 ani și 11 luni s-a aflat în plasament la un asistent maternal profesionist din anul 2005 până în luna august 2019.

Citește și: Detaliu EXPLOZIV - Polițistul din Craiova acuzat că a corupt sexual o fată de 13 ani a fost declarat EROU local, după ce a salvat un bărbat de la moarte

Luând în considerare informațiile comunicate de asistentul maternal profesionist cu privire la anturajul copilului și comportamentul inadecvat al acestuia (încălcarea frecventă a regulilor, absenteism școlar și de la domiciliu, consum de tutun) managerul de caz a solicitat în luna mai 2019 sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) pentru identificarea unor eventuale forme de abuz/exploatare/trafic asupra minorei.

Ținând cont de faptul că asistentul maternal profesionist nu a mai putut să gestioneze corespunzător comportamentul copilului și, de asemenea, ținând cont de opinia copilului, au fost inițiate demersuri pentru înlocuirea măsurii de protecție. Astfel prin sentința civilă a Tribunalului Dolj, în luna august 2019 a fost înlocuită măsura de plasament de la asistentul maternal profesionist cu măsura plasamentului într-un centru din cadrul DGASPC Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.