Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri de la Vocea României: Ce a anunțat noul antrenor, Adrian Despot

adi despot

Schimbare radicală la Vocea României de la ProTV. Solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot i-a luat locul lui Marius Moga în echipa antrenorilor. Noua vedetă ProTV a făcut și primele dezvăluiri despre celebrul show.

Citește și: Ministerul Dezvoltării anunță alocarea a 76 milioane euro pentru românii din diaspora care vor să-și deschidă o afacere

"Pentru mine sunt extrem de importante originalitatea și personalitatea. Și, desigur, concurentul să aibă simțire. Dar, totodată să fie bun din punct de vedere tehnic, să aibă putere de emisie. Pentru mine muzica nu are gen, culoare, sex sau religie. Când este făcută bine, muzica e o religie în sine. Mi-e greu să desemnez o persoană anume, fiindcă asta ar însemna să fiu nedrept față de mulți dintre concurenții foarte buni care au fost de-a lungul timpului la Vocea României. Vocea în sine, fără personalitatea posesorului, este doar un instrument. În momentul în care acest instrument este folosit cu personalitate, el devine ceea ce îmi doresc să aud de la orice concurent. Și sunt sigur că voi fi impresionat de mulți dintre cei care vor concura la edițiile următoare", a spus Despot, conform unica.ro.

Citește și: Măsuri radicale luate de Guvern: Ce se va întâmpla până la 1 septembrie

Solistul și-a permis chiar o glumă. Și-a imaginat cum ar fi fost Vocea României înainte de Revoluție. "Ar fi fost bătălia Dan Spătaru vs. Aurelian Andreescu. Sau Corina Chiriac vs. Mirabela Dauer. Și cred că ar fi avut același impact ca și acum, doar că ar fi fost mai greu cu difuzarea, pentru că nu era Pro TV pe atunci.", a mai spus Despot, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.