Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre avionul prăbuşit al EgyptAir: A fost recepţionat un semnal

EgyptAir

O navă a marinei franceze a recepţionat semnale despre care se crede că provin de la una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir care s-a prăbuşit la 19 mai în Marea Mediterană, a anunţat miercuri Ministerul egiptean al aviaţiei civile, citat de AFP şi Reuters.

 

Numai analizarea cutiilor negre ar putea permite stabilirea precisă a cauzelor prăbuşirii avionului, care sunt până în prezent necunoscute.

 

'Echipamentele de căutare ale unei nave ale marinei franceze, Laplace, au captat semnale care emană probabil de la una dintre cele două cutii negre', ale avionului, a precizat ministerul egiptean.

 

Laplace, sosită marţi în zona de căutare, este echipată cu trei dispozitive scufundate DETECTOR-6000 ale societăţii franceze Alseamar, capabile să detecteze semnalele cutiilor negre până la 4.000-5.000 de metri.

 

O navă a societăţii Deep Ocean Search (DOS), echipată cu un robot care permite recuperarea cutiilor negre de la 3.000 de metri adâncime, ar urma să ajungă în zona prăbuşirii în jurul zilei de 10 iunie.

 

Zborul MS804 s-a prăbuşit între Creta şi coasta de nord a Egiptului după ce a dispărut brusc de pe radar, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.