Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre medicul estetician din București care și-ar fi jefuit fosta iubită: Cum i-ar fi furat acesteia 35.000 de euro din casa

Radu Pop
Politia Română
politia

Noi dezvăluiri despre medicul estetician din București care și-ar fi jefuit fosta iubită: Cum i-ar fi furat acesteia 35.000 de euro din casa

Un cunoscut medic estetician din Bucureşti este acuzat de fosta iubită, doctoriţă și ea, că i-a luat din casă 35.000 de euro. Bărbatul s-ar fi folosit de cheile pe care nu i le-ar fi înapoiat după despărțire, anunță stirileprotv.ro.

Pe lângă furtul calificat, respectivul ar putea fi tras la răspundere și pentru suma de 85.000 de euro, găsită de poliţişti la percheziții.

Doctorul este acuzat că la sfârșitul lunii septembrie s-a folosit de cheile locuinței fostei iubite, a intrat în casa acesteia și ar fi furat 35.000 de euro.

Doctorița în vârstă de 29 de ani a depus plângere pentru furt calificat, iar polițiștii care au preluat dosarul au descins atât acasă la medic cât și la clinica de estetică a acestuia.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit peste 85.000 de euro. Medicul nu a putut să justifice această sumă. În prima fază a fost reţinut pentru 24 de ore, însă instanța a decis să-l cerceteze în stare de libertate.

Esteticianul de 42 de ani, cât şi fostă iubită de 29, sunt medici rezidenţi la secţia de chirurgie plastică a Spitalului Elias. Colegii lor spun că la serviciu au un comportament ireproşabil şi sunt serioşi. Sunt surprinşi de situaţia în care se află cei doi acum.

Esteticianul este cunoscut în industria de înfrumuseţare. Pe contul clinicii de pe o reţea socială, le vorbea adeseori urmăritorilor despre realizările sale.

Acum însă trebuie să răspundă acuzaţiilor de furt calificat, chiar dacă fosta iubită şi-a recuperat paguba. În plus, anchetatorii ar putea cerceta şi de unde provin banii găsiţi la el acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.