Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri despre Simona Halep: Cum a ajutat-o Ţiriac într-o afacere de două milioane de euro

http://sptfm.ro
halep tiriac

Simona Halep a fost liberă de contract o scurtă perioadă de timp după ce s-a despărţit de Adidas, însă Ion Ţiriac a instrumentat angajamentul dintre liderul mondial şi Nike, scrie Mediafax.

Fostul tenismen, Dumitru Hărădău, a povestit cum a reuşit omul de afaceri să-i convingă pe americani să o sponsorizeze pe Simona Halep.

"Fără Ţiriac, ea nu făcea contract în valoare de două milioane de euro cu Nike! Ştiţi cum s-a întâmplat? Ţiriac a trimis un avion particular în SUA pentru a-i aduce la Bucureşti pe reprezentanţii de la Nike. Întâlnirea a avut loc la clubul Stejarii. Au intrat ăia acolo, nu ştiau pe unde sunt şi au rămas impresionaţi de ce au văzut.

Citește și: Ilie Năstase, pronostic entuziasmant înainte de finala Simonei Halep: 'O să le ia pe toate'

Ţiriac le-a explicat: «Băi, fraţilor, dacă pierdeţi ocazia asta, alta nu veţi mai avea». Ăia semnau orice! Apoi s-au întors în America cu acelaşi avion privat. Credeţi că se putea face un contract, chiar şi pentru Simona, dacă nu era Ţiriac? Acelaşi om care a făcut contractele pentru Boris Becker şi pentru alţii. Halep are în spate cea mai bună echipă, dar cel mai important rol îl are Ţiriac", a povestit Hărădău, pentru Digi Sport.

Citește și: Un mare CAMPION al României a murit! Sportivul a fost răpus de CANCER

Simona Halep (1 WTA) şi Sloane Stephens (10 WTA) se vor înfrunta, sâmbătă, de la ora 16:00, în finala turneului de la Roland Garros. Meciul va putea fi urmărit de iubitorii sportului alb de la noi, în Mega Mall, modernul centru aflat pe B-dul Pantelimon, lângă Naţional Arena. Finala dintre Halep şi Stephens va fi transmisă în direct pe Eurosport şi ProTV, dar şi în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.