Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri despre un tehnocrat al lui Dacian Cioloş: Acuze fără precedent

guvern dacian ciolos

Dacian Cioloş e atacat din toate părţile, dar nici oamenii lui nu sunt menajaţi deloc. Unul dintre cei mai contestaţi este şeful de la Energie, Vlad Grigorescu. Acesta este in epicentrul scandalului RADET-ELCEN. Bucurestenii sunt amenintati ca li se taie caldura si apa caldă, iar tehnocratul a intrat si in vizorul Agentiei Nationale de Integritate. Grigorescu e pe cale sa starneasca un alt mare scandal. Acesta a făcut o declaraţie cel puţin ciudată la adresa României.

Citeşte şi: VIDEO Liviu Dragnea a fost întrebat dacă îl suspendă pe Klaus Iohannis: 'Poate se autosuspendă'

"Am avut discuții cu mai toți operatorii din piață și cu asociațiile de profil. Sigur că poate niciodată nu este un moment potrivit pentru reformă și poate pentru mulți ideea aceasta s-ar dori amânată. Eu cred însă că trebuie să fim ambițioși, că suntem la momentul oportun, cred că începem cu un pas important de a stabili un procent minim de tranzacționare. Nu e ceva ce am face numai noi, s-a făcut și în Olanda, s-a făcut și în alte țări și s-a dovedit o strategie eficientă. Această strategie va trebui să continue în anii următori, pentru că la sfârșitul acestei decade, când o să avem o conductă de mare presiune, BRUA, construită, și rezerve din Marea Neagră sper eu intrate înspre comercializare, o să avem și o piață care să fie cu adevărat funcțională, nu neapărat în beneficiul românilor și al României, ci poate al întregii regiuni. Eu cred că prin acest pas ne situăm în zona de avangardă a reglementărilor din zona gazelor.", a spus Grigorescu pentru Agerpres.

Citeşte şi: PRESĂ: Florian Coldea și încă un mare șef din SRI se RETRAG/ REPLICA SRI

Acesta are însă mai multe probleme. ANI 'l-a luat la întrebări' pentru ca a obtinut sume importante de bani dupa cedarea unui bun mobil valoros catre un offshore din Insulele Britanice, dar si din inchirierea unui imobil din Voluntari. Apoi, un alt scandal in care e implicat este cel dintre RADET si ELCEN, societati la care s-a cerut insolventa, prima fiind amenintata ca i se opreste furnizarea de apa calda si caldura, in plus, ca i se taie gazele. Vlad Grigorescu se afla in plin razboi cu Remus Borza, lichidatorul principal al societatii, cel care a trecut la amenintarile cu taierea apei calde, conform ziuanews.ro.

Citește și: Știai asta? 21 de curiozități despre ce ne înconjoară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.