Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri din cazul lui Dan Condrea: Urmaşii miliardarului îşi caută dreptatea la judecător

revistablogurilor.ro
dan condrea

Cazul Dan Condrea a zguduit toată România. Miliardarul care a fost acuzat că vindea dezinfectanţi dizolvaţi a încetat din viaţă într-un accident suspect. Acum, urmaşii îşi cauză libertatea în tribunale. Iar totul se transformă într-un veritabil război.

Uliana Ochinciuc vrea să îi dea lovitura de graţie Laurei Georgescu, fosta nevastă a lui Dan Condrea. Femeia a dat instanţei, o cerere, prin care vrea ca fetiţa rivalei să-i fie încredinţată. Moartea lui Dan Condrea a produs un cutremur in familia acestuia. Cele doua femei din viata lui au ajuns la cutite din pricina fetitei de 9 ani, anunţă KanalD. Uliana Ochinciuc, iubita oficiala a fostului patron Hexipharma, le cere judecatorilor sa-i incredinteze fetita aflata in acest moment la mama.

Citeşte şi: Gigi Becali se bagă într-o mega-afacere: Nimeni nu a mai făcut așa ceva în România

Uliana spune ca, din momentul in care Dan Condrea a primit custodia fetitei, mai exact din 2011, ea este cea care a avut grija de micuta. In replica, mama naturala a sustinut in repetate randuri ca micuta a fost abuzata cand statea la tata. „Copilul a fost si amenintat si abuzat de tata ca daca ma mai duc la scoala nu o sa-l mai vad niciodata”, a declarat fosta nevasta a lui Condrea. In acest moment, fetita se afla la mama naturala, care spune ca Uliana nu are niciun drept asupra copilului.

Citeşte şi: Anunţ OFICIAL despre salariile românilor: Suntem cei mai săraci din Europa

Ba mai mult, Laura Georgescu ne a declarat ca nu a primit nicio citatie de la instanta si ca oricum nu exista temei legal prin care copila sa ajunga la iubita a lui Dan Condrea. Batalia se va purta, insa, in instanta, iar cei care vor decide vor fi judecatorii. In 2011 Laura Georgescu pierdea in instanta custodia fetitei in favoarea tatalui si trebuia sa plateasca o pensie alimentara de 3000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.