Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri din Dosarul Băneasa: Paul Lambrino îl poate îngropa pe miliardarul israelian

print paul catuse paul lambrino

Ies la iveală noi amănunte incendiare din Dosarul Băneasa în care sunt implicaţi mai mulţi grei. Paul Lambrino a încercat să-şi păzească spatele şi poate îngropa un miliardar israelian.

„Prinţul” Paul Lambrino l-a înregistrat pe celebrul miliardar Benjamin „Benny” Steinmetz, atunci când acesta l-a vizitat în vila sa din Bucureşti. Cei doi discutau despre afacerea „Ferma Regală Băneasa” şi retrocedările imobiliare. După începerea anchetei, Paul Lambrino a adus înregistrarea la DNA. „Remus Truică mi-a spus că are relaţii la nivel politic, că el este foarte interesat de Snagov şi Băneasa şi că poate să recupereze pentru noi. Mi-a spus că este prieten cu Adrian Năstase, că l-a ajutat să îşi pună banii în China, era mândru că era ideea lui cu China. Remus Truică a menţionat că este consilierul lui Tăriceanu pe care îl sfătuieşte în materie de afaceri, fiind în relaţii apropiate”, a povestit Paul, la DNA, cum a decurs totul. Truică s-ar fi lăudat că are relaţii în Executiv, administraţia locală şi instanţe, inclusiv la Curtea Supremă.

Citeşte şi: Omul lui Dacian Cioloş le dă o mega lovitură medicilor: Ameninţări de la guvern

Întâlnirea Paul- Steinmetz a avut loc în seara de 22 decembrie 2011, şi a avut loc la vila „prinţului” din Bucureşti. Anterior, Silberstein a sunat-o pe Lia de România, şi a anunţat-o că urmează să vină cu Steinmetz. Tal Silberstein: Bine. Vreau să fac ceva… O să plec de la hotel, dar ceea ce vreau să fac, dacă vreţi şi dumneavoastră, pentru că profit de această oportunitate şi vin la biroul dumneavoastră, vreau să aduc cu mine o persoană pe care nu aţi mai întâlnit-o înainte, care a investit totul în companie, este domnul Steinmetz. Este o ocazie specială pentru care se află în România şi aş vrea să înţelegeţi cine este în spatele proiectului, conform adevarul.

Lia: Nu, ştim, Benny Steinmetz.

Tal Silberstein: Da. Nu v-aţi întâlnit, ştiu că nu v-aţi întâlnit niciodată.

Lia: Nu, niciodată. Am sunat, dar nu m-am întâlnit niciodată cu el.

Tal Silberstein: Aş vrea să-i cer să mă însoţească şi să venim să vă vedem.

Lia: Da.

Tal Silberstein: Ok?

Lia: Da.

Tal Silberstein: Pentru a încerca să stabilim tot. Veţi cunoaşte persoana într-o manieră civilizată.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

Benjamin Steinmetz: Aş fi spus asta înainte de întrevedere. Nu am sunat niciodată, nu m-am amestecat şi din păcate consultantul pe care l-am folosit… la urma urmei, trebuie să fie ceva ce nu e corect. După cum ştiţi, noi ne ocupăm de afaceri în marile ţări, dacă înseamnă ceva, suntem persoane foarte serioase, consideraţi-ne oameni foarte serioşi, oneşti. Vrem doar… suntem doar oameni de afaceri, nu ne interesează altceva mai mult. Sunt recunoscător pentru această oportunitatea de a vă întâlni faţă în faţă şi singura motivaţie a noastră aici este că dorim să investim foarte mulţi bani în afacerea asta, având un low profile. Consider că e timpul să aducem asta la adevărata valoare. Cu înţelegere bună de ambele părţi şi într-o atmosferă plăcută, pentru că probabil împreună putem clarifica şi rezolva asta şi să vă susţinem, să lucrăm din greu şi să vă fim aproape. Sunt sigur că dacă vreţi, puteţi să verificaţi ceea ce spunem. Dacă v-aş fi sunat, v-aş fi spus. Nu aş fi ascuns!

Lia: Nu a fost ameninţător! Nu a fost ameninţător. Încerca doar să ne convingă.

Benjamin Steinmetz: Da. Desigur, asta e foarte greşit, dar asta e, în România sunt atâţia oameni care din păcate nu sunt oneşti. Asta e viaţa.

Detaliile despre această întâlnire, dintre Paul şi Steinmetz, apar şi într-o altă discuţie telefonică. Consultantul Tal Silberstein i-a comunicat, pe 23 decembrie 2011, jurnalistului Dan Andronic, detaliile de la discuţii. El a spus că totu a fost un succes, în sensul că înţelegerea cu Paul va continua în termenii conveniţi.

Dan Andronic: Ai vorbit cu Prinţesa?

Tal Silberstein: A! Ţi-am scris. Nu ai primit BBM-ul meu.

Dan Andronic: Nu am BBM-ul cu mine.

Tal Silberstein: A! Ieri seară am mers împreună cu Beny să ne vedem cu ei în drum spre aeroport.

Dan Andronic: Ok.

Tal Silberstein: În casa lor. Cred că a fost o întâlnire foarte bună. Au spus că nu a fost Tender în spatele acestei chestiuni, în spatele lor, ci un tip britanic şi ei încă sunt de părere că pot veni cu banii. Şi ei ştiu că trebuie să-i arate până la sfârşitul anului.

Dan Andronic: Ok.

Tal Silberstein: Dar, dacă nu, le spunem să înceteze cu prostiile. E prima dată când l-au întâlnit pe Beny. A vorbit foarte bine cu ei. Le-am spus că…Oricum, e o poveste lungă. Cred că a fost important să-l cunoască. Le-am spus că, doar ca prieten, i-am avertizat să iasă din grup ăla tâmpit de avocaţi, că nu este în interesul lor, că n-o să-i ajute nicicum. Cred că, în câteva zile sau săptămâni, el însuşi le va spune că nu o să-l mai reprezinte. Deci, dacă nu vor veni la mine…Şi asta e. Gabi a avut o întâlnire.

Dan Andronic: Da. Tal Silberstein: Acum o oră cu tipul ce deţine 25%.

Dan Andronic: Da.

Tal Silberstein: Şi cred că ar fi mai bine ca el să te pună la curent deoarece este irelevant pentru tine în ceea ce priveşte celălalt prieten.

Dan Andronic: Aha.

Tal Silberstein: Pentru că, practic, au spus că nu vor să iasă din 25%, bla, bla, dar Gabi a spus că sunt dispuşi să negocieze. Dar ei au spus că, dacă n-o rezolvă complet pe 10 ianuarie, nu mai vor nimic. Nu ştiu de ce a fost mutată pe 10 ianuarie, dar asta au spus.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.